Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Har du glemt dit kodeord?

Kirkesangere søges

To stillinger som kirkesanger ved Skødstrup Kirke, Aarhus Nordre Provsti, opslås hermed til besættelse 1. nov. 2017.

De to sangere deles om tjenesterne, og de aftaler selv indbyrdes, hvem der har rådighed.

Vi forventer at du:

• leder kirkesangen ved højmesser og andre kirkelige handlinger på søndage såvel som ugens andre dage
  • beder indgangs- og udgangsbøn til højmesser
  • er en habil og dygtig sanger, der kan lede fællessangen. Afhængigt af dig, kan der også blive tale om solosang
  • er bekendt med salmebogen og åben over for andre sange og salmer i rimeligt omfang
  • er imødekommende og samarbejdsvillig i forhold til kirkegængere, menighedsråd og ansatte
  • er pålidelig og stabil
  • har forståelse for kirkens karakter og de begivenheder, som foregår i kirkerummet

Skødstrup Sogn er et stort sogn med mange forskellige gudstjenester og kirkelige handlinger som fx højmesse, dåb, vielse, bisættelse og begravelse, hverdagsgudstjenester, børne- og familiegudstjenester m.m.  Det er desuden et sogn med mange tilbud om arrangementer og aktiviteter. Stillingerne ønskes besat af ansvarsbevidste og rutinerede sangere, der kan indgå i et godt arbejdsfælleskab ved Skødstrup Kirke.

Stillingen er omfattet af CO10 fællesoverenskomsten og organistionsaftalen mellem Kirkeministeriet, CO10 og Dansk Kirkemusiker Forening. Interval løngruppe 1 for fuldtidsstilling med årlig grundbeløb 255.579 – 373538 kr. med et fikspunkt på 273.258 kr. pr 1/4 2017.

Årligt timetal er 483, som deles mellem kirkesangerne.

Ansøgningsfristen er mandag den 2. okt. 2017 kl. 12.00.

Der afholdes foresyngning torsdag den 5. okt. Hvad der ønskes fremført ved foresyngningen kan ses på vores hjemmeside: www.skoedstrup-kirke.dk

Ansøgninger stiles til Menighedsrådet ved Skødstrup Kirke, Kirkepladsen 2A, 8541 Skødstrup eller på mail til skoedstrup.sogn@km.dk

Eventuelle spørgsmål til stillingerne kan rettes til organist Torben Holm Christensen på tlf.: 2141 4258 eller til sognepræst Anita Fabricius på tlf.: 6178 0299.

Foresyngning:

• synge en selvvalgt salme/sang fra enten Den Danske Salmebog eller Højskolesangbogen
  • synge efter en enkel melodi (spillet på klaver)
  • rytmer klappes
  • test af bladsang
  • test af stemmens ambitus
  • oplæsning af kort tekst i mikrofon