Musikken ved Skødstrup Kirke er naturligvis at finde i kirkens mange forskellige gudstjenester. Men derudover er der også mange andre forskellige musiske tilbud i form af fx Pigekor, Voksenkor og forskellige koncerter.

Er du interesseret i at se mere om kirkens kor, skal du blot kigge videre her på hjemmesiden, for at finde oplysninger om øvedage, optagelse osv.

I løbet af året inviteres der til mange forskellige koncerter i Skødstrup Kirke og enkelte gange i Skødstrup Sognegård. Koncerterne kan være i mange forskellige genre - alt lige fra klassiske korkoncerter til rytmiske koncerter med bands. Kendte og ukendte navne mellem hinanden. Fælles for dem alle er dog altid en høj musikalsk standard.

Hold derfor øje med hjemmesiden, facebook, kirkebladet og "8541" for at se, hvornår Skødstrup Kirke lukker dørene op for den næste spændende koncert.

Koncerterne er altid gratis - og alle er velkomne!

Kommende musikaktiviter og -arrangementer:

Ingen begivenheder fundet.