Du er her: 

Kirkefilmklub

GREEN BOOK I en tid hvor samfundet er præget af en hård opdeling af sorte og hvide, bliver den italiensk-amerikanske udsmider Frank Anthony Vallelonga (Viggo Mortensen) hyret som chauffør og bodyguard for den sorte klavervirtuos Dr. Don Shirley (Mahershalalhashbaz Ali), der skal på en koncertturné fra New York til Sydstaterne. - Midt i racehad og fordomme spire et venskab stille og roligt frem... Se det i Kom-Bi i Hornslet tirsdag den 10. dec. kl. 19.00. Billetter afhentes og betales i biografen (Bestilling på tlf. tlf. 86 99 42 65, hjemmeside www.kombi.dk). Filmene bliver introduceret af sognepræsterne Erik Søndergård, Skødstrup, og Carsten Tranberg-Krab, Hornslet.

På turnéen må de gøre brug af en Green Book - en rejseguide og vejledning i, hvilke restauranter og hoteller, der tager imod afroamerikanske borgere i 60'ernes USA - for at sikre, at Shirley ikke nægtes servering, ydmyges eller trues på livet.
 
Sat i 60'ernes USA, præget af racisme og borgerrettighedsbevægelsen, bliver Tony og Don konfronteret med racehad og deres egne fordomme, og de får øjnene op for alt dét, de har til fælles.
USA 2019. Fr. u. 07. Varighed 129 minutter.
Alle film vises i Kom-Bi, Nyvej 3, Hornslet, kl. 19.00. Billetter afhentes og betales i biografen. Bestilling på tlf. tlf. 86 99 42 65, hjemmeside www.kombi.dk. Filmene bliver introduceret af sognepræsterne Erik Søndergård, Skødstrup, og Carsten Tranberg-Krab, Hornslet.

 

 

Del dette: