Du er her: 

Kirkefilmklub

DE FORBANDEDE ÅR Familiefaderen Karl kæmper for at videreføre produktionen på fabrikken, men for at beskytte sin familie og ansatte begynder han at producere til tyskerne. Dette kontroversielle samarbejde medfører smertelige brud i familien. Se det i Kom-Bi i Hornslet tirsdag den 28. jan. kl. 19.00. Billetter afhentes og betales i biografen (Bestilling på tlf. tlf. 86 99 42 65, hjemmeside www.kombi.dk). Filmene bliver introduceret af sognepræsterne Erik Søndergård, Skødstrup, og Carsten Tranberg-Krab, Hornslet.


Filmen tager udgangspunkt i en velhavende dansk familie. Gennem denne families øjne gennemleves 2. Verdenskrig med de dilemmaer, udfordringer og konflikter, som opstår under krigen.
Karl Skov er en selfmade, succesfuld ejer af en stor elektronikfabrik og har en kone og fem børn. De lever det gode, privilegerede overklasseliv på Strandvejen nord for København, da nazisterne besætter Danmark i april 1940.
Karl kæmper for at videreføre produktionen på fabrikken, men for at beskytte sin familie og ansatte begynder han modstræbende at producere til det tyske marked.
Det bringer ham ind i et kontroversielt samarbejde med besættelsesmagten og medfører smertelige brud i familien.
Alle film vises i Kom-Bi, Nyvej 3, Hornslet, kl. 19.00. Billetter afhentes og betales i biografen. Bestilling på tlf. tlf. 86 99 42 65, hjemmeside www.kombi.dk. Filmene bliver introduceret af sognepræsterne Erik Søndergård, Skødstrup, og Carsten Tranberg-Krab, Hornslet.

 

 

Del dette: