Hverdagsgudstjeneste

Sognepræst Erik Søndergård byder indenfor i Kirken den 30. apr. kl. 14.00 til hverdagsgudstjeneste. Herefter fortsættes det hyggelige samvær i Sognegården, hvor kaffen indtages og Hans-Jørgen Schanz holder foredrag om "Ånd" og hvordan vi sætter ord på noget så uhåndgribeligt. Vel mødt!

Gudstjeneste, samvær og underholdning.
Hverdagsgudstjenesterne begynder i kirken kl. 14.00. Kaffe og underholdning er i sognegården.
Denne gang om "Ånd"!
Hans-Jørgen Schanz, professor ved Idéhistorisk Institut, Aarhus Universitet tager denne tirsdag, fat på noget så stort som Ånd. Han konstaterer, at vi i dag mangler sprog, for de dele, der omfattes af ånden. Når det gælder videnskab og klare fakta, er sproget på plads. Men hvad angår poesi, religion og alt det, der gælder det indre liv, er vi nu om dage, ifølge Schanz, fattige på ord. Måske han kan hjælpe os?!

Del dette: