Hverdagsgudstjeneste

Sognepræst Erik Søndergård byder indenfor i Kirken den 26. mar. kl. 14.00 til hverdagsgudstjeneste. Herefter fortsættes det hyggelige samvær i Sognegården, hvor kaffen indtages og Steen Ivan Hansen holder foredraget "Danmark rundt i 60'erne". Vel mødt!

Gudstjeneste, samvær og underholdning.
Hverdagsgudstjenesterne begynder i kirken kl. 14.00. Kaffe og underholdning er i sognegården.
Denne gang: "Danmark rundt i 60’erne" ved Steen Ivan Hansen
60’erne var meget mere end ungdomsoprør og beatmusik. Det var ikke mindst i den periode, at vores nuværende livskultur begyndte at danne sig, samtidig med at meget af det gamle fandtes endnu. Måske husker du købmanden på hjørnet, mælkevognen, Richs kaffeerstatning og storebæltsfærgen?
Cand. mag. i historie og middelalderarkæologi Steen Ivan Hansen vil tage os med på en rejse landet rundt og gennem en stribe originale billeder få perioden til at træde lyslevende frem for vores øjne.

Del dette: