Du er her: 

Offentlige foredrag i Naturvidenskab

Nu har du mulighed for at komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab, hvor vi livestreamer foredrag fra Aarhus Universitet direkte i Skødstrup Sognegård.   Tirsdag den 12. nov. kl. 19.00: "Hvordan is og vand dannede Danmark" ved geofysiker David Lundbek Egholm og geolog Nicolaj Krog Larsen   Tirsdag den 19. nov. kl. 19.00: "Forædling af mennesket - før og nu" ved zoofysiolog Tobias Wang   Tirsdag den 26. nov. kl. 19.00: "Luften vi indånder" ved kemiker Marianne Glasius og miljømediciner Torben Sigsgaard   Vi glæder os til at se dig!

Engagerede forelæsere holder foredrag om alle grene af naturvidenskaben, og du kan komme med. Niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.
Foredragene livestreames fra Søauditorierne på Aarhus Universitet til en lang række steder i ind- og udland og nu også til Skødstrup Sognegård.
Foredragene bliver ikke offentlig tilgængelig på nettet efterfølgende.
Foredragsserien arrangeres af Science and Technology, Aarhus Universitet.
Der er fri entré, men for kaffen betales 30 kr., som går til Skødstrup Menighedsplejes julehjælp og konfirmationshjælp (børn - gratis!).

 

 

Del dette: