Jubiii – vi åbner igen! Og du er velkommen!

Først skulle vi med få timers varsel lukke nærmest helt ned, men nu må vi heldigvis åbne igen. Vi er glade - og lidt spændte for åbningen kan godt vise sig at være sværere end nedlukningen. Vi gør vores bedste for at passe på hinanden, samtidig med, at vi så vidt muligt, gør alt det vi kan, som vi plejer.

Retningslinjerne ændrer sig nogle dage fra den ene time til den anden, så vil du være på den sikre side kan du med fordel følge med på vores hjemmeside eller kontakte kirkekontoret eller en af præsterne pr. mail eller telefon.
Vi har et stykke tid måttet opholde os 40 mennesker i kirken til bisættelser og begravelser. Det må vi stadigvæk – og nu også til gudstjenester, bryllupper og dåb. Hvis vi ikke synger sammen er afstandskravet lempet og så må vi samles 80 mennesker.

Så nu forsøger vi os altså med gudstjenester, hvor vi, hvis vi er over 40 (og det er vi for det meste), ikke synger salmer, men i stedet, med salmeteksten i hånden, lytter til kirkesangeren. Gudstjenesten vil være lidt kortere end normalt og for en tid holder vi ikke altergang. Vi afholder ekstra dåbsgudstjenester og forsøger i det hele taget at være fleksible, så folk kan få afviklet netop deres begivenhed på allerbedste vis.

Vi kan sådan set ikke vente med at se jer igen – Velkommen i Skødstrup Kirke!

Del dette: