Tilgængelighed - Skødstrup Kirke

På p-pladsen foran kirken (adresse: Kirkepladsen 4, 8541 Skødstrup) findes handicapparkering og gangbesværede med rollator og kørestolsbrugere har mulighed for at benytte tårnindgangen lige indenfor kirkelågen, hvor der findes en kørerampe.

Kontakt os gerne i forvejen, så vi ved, du kommer og om nødvendig kan være behjælpelige.

I Skødstrup Kirke er der desuden højtaler- og teleslyngeanlæg som benyttes ved alle gudstjenester og kirkelige handlinger.

Hjertestarter

Der er hjertestarter ved Skødstrup Sognegård, som er frit tilgængelig hele døgnet. Den hænger på trætilbygningen, så den kan ses fra Grenåvej.

Kontakt Kirkekontoret

Ring til Lene Friis Kanstrup på kirkekontoret, hvis du har spørgsmål til hjertestarteren, hvis du er vidne om at hjertestarteren har været i brug eller hvis du har opdaget fejl eller mangler.

Tlf. nr.: 8699 2208

Mail: skoedstrup.sogn@km.dk